Peuterspeelgroep
Heisa Hop

Mariëndaallaan 1
4033DL Lienden
0344 606395
06 30160531
info@heisahop.nl

Wie zijn wij.

Kleinschalig

Heisa Hop is al sinds vele jaren een begrip in Lienden. Sinds april 2012 hebben wij een doorstart kunnen maken als zelfstandige peuterspeelgroep. Op onze ruime locatie kunnen de peuters naar hartelust spelen in één van de speelhoeken of op onze buitenspeelplaats.

Vaste groepen

Wij werken met 3 groepen. Per groep vangen wij max. 16 kinderen tussen 2 en 4 jaar op. Er zijn altijd 2 gediplomeerde leidsters aanwezig. De peuters komen 2 vaste dagdelen per week.
* maandagochtend- woensdagochtend
* dinsdagochtend- donderdagochtend
* dinsdagmiddag- vrijdagochtend
* donderdagmiddag
Alleen op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag  is er eventueel de mogelijkheid voor afname van 1 dagdeel.

Leerzaam

Wij geven onder deskundige begeleiding kinderen de gelegenheid om in een vertrouwde en veilige omgeving met leeftijdsgenootjes te spelen. Door verschillende activiteiten aan te bieden proberen we de ontwikkelingsgebieden van de peuter te stimuleren om zo een goede voorbereiding te geven naar de basisschool.  Ze wennen aan een dagritme van brengen, halen, samen eten, zingen, spelen en activiteiten. Opruimen, samenwerken, taakjes en zelf kiezen hoort er ook bij. Zo bevorderen wij de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van taal en van sociale-, creatieve-, motorische- en cognitieve vaardigheden. De leidsters begeleiden de peuters in de verschillende ontwikkelingsgebieden. Elk kind doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Een goede start !

Heisa Hop