Peuterspeelgroep
Heisa Hop

Mariëndaallaan 1
4033DL Lienden
0344 606395
06 30160531
info@heisahop.nl

Ons team

Sonja de Man

Mijn naam is Sonja de Man, ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon en oma van 3 mooie kleinkinderen!
Sinds 1997 ben ik al werkzaam op Heisa Hop.
Nog steeds ga ik met veel plezier naar mijn werk, want het werken
met kinderen verveelt nooit en is elke dag weer anders.
Inmiddels heb ik al heel veel kinderen mogen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling en ik denk dat mijn collega’s en ik en ook onze mooie locatie er zeker toe bijdragen dat kinderen zich snel thuis voelen en heerlijk kunnen spelen en ontwikkelen.
Het is heel mooi om mee te maken dat je toch vaak in heel korte tijd een band met de kinderen kunt opbouwen en ze een veilige omgeving kunt bieden.

Gea de Greef

Mijn naam is Gea de Greef. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen, twee jongens en een meisje en ik woon in Lienden. Al sinds 2008 werk ik op Peuterspeelgroep Heisa Hop. Eerst als invalkracht en in 2011 ben ik als vaste leidster aan de slag gegaan. Ondertussen ben ik ook bestuurslid en reuzetrots dat Heisa Hop door mijn collega’s en mij zelfstandig wordt gedraaid. Het prettige aan de kleinschaligheid van onze speelgroep vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten.
Ik werk met veel plezier op Heisa Hop! Elke dag is anders en dat maakt het werk ook zo uitdagend. Kinderen ontwikkelen zich in een razendsnel tempo de eerste levensjaren en om daar deel van te mogen zijn en mijn steentje aan bij te dragen vind ik mooi.

Attie van Hal

Ik ben Attie van Hal, getrouwd en moeder van twee zoons. Omgaan met kinderen is altijd mijn passie geweest en ik vond het dan ook geweldig dat ik, in 2008  bij Heisa Hop kon gaan werken!
De prachtige, ruime locatie waar de kinderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
De gemoedelijke sfeer. Het deel uitmaken van een hecht, gezellig en enthousiast team. Het contact met ouders, die hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Maar vooral ook het zorgen voor en het genieten van de kinderen maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal! We hebben de kinderen veel te bieden, maar krijgen er ook zoveel voor terug; blije gezichtjes, een schattig lief lachje, grappige uitspraken, een spontane knuffel... Dat geeft energie!!
Naast werken op de groep houd ik mij ook bezig met de financiële administratie en samen met mijn collega’s met de dagelijkse organisatie van onze speelgroep.

Heisa Hop