Peuterspeelgroep
Heisa Hop

Mariëndaallaan 1
4033DL Lienden
0344 606395
06 30160531
info@heisahop.nl

Ons team

Gea de Greef

Mijn naam is Gea de Greef. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen, twee jongens en een meisje en ik woon in Lienden. Al sinds 2008 werk ik op Peuterspeelgroep Heisa Hop. Eerst als invalkracht en in 2011 ben ik als vaste leidster aan de slag gegaan. Ondertussen ben ik ook bestuurslid en reuzetrots dat Heisa Hop door mijn collega’s en mij zelfstandig wordt gedraaid. Het prettige aan de kleinschaligheid van onze speelgroep vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten.
Ik werk met veel plezier op Heisa Hop! Elke dag is anders en dat maakt het werk ook zo uitdagend. Kinderen ontwikkelen zich in een razendsnel tempo de eerste levensjaren en om daar deel van te mogen zijn en mijn steentje aan bij te dragen vind ik mooi.

Attie van Hal

Ik ben Attie van Hal, getrouwd en moeder van twee zoons. Omgaan met kinderen is altijd mijn passie geweest en ik vond het dan ook geweldig dat ik, in 2008  bij Heisa Hop kon gaan werken!
De prachtige, ruime locatie waar de kinderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
De gemoedelijke sfeer. Het deel uitmaken van een hecht, gezellig en enthousiast team. Het contact met ouders, die hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Maar vooral ook het zorgen voor en het genieten van de kinderen maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal! We hebben de kinderen veel te bieden, maar krijgen er ook zoveel voor terug; blije gezichtjes, een schattig lief lachje, grappige uitspraken, een spontane knuffel... Dat geeft energie!!
Naast werken op de groep houd ik mij ook bezig met de financiële administratie en samen met mijn collega’s met de dagelijkse organisatie van onze speelgroep.

Mariska Boelhouwer

Mijn naam is Mariska Boelhouwer, woon samen met mijn partner en we hebben een zoon en een dochter. We zijn woonachtig in Zoelen.
Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met mijn gezin, buiten zijn met onze dieren en de verzorging daarvan, lezen en wandelen.
Na de geboorte van onze oudste ben ik gestopt met werken op de peuterspeelzaal en later op het kinderdagverblijf. Nu mijn kinderen op de middelbare school zitten heb ik echt weer zin om met kinderen gaan te werken.
Ik vind het erg leuk om bij Heisa Hop te mogen werken. Het is kleinschalig en heeft een prettige sfeer. Ik vind het fijn en belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn en dat ze met plezier naar de speelgroep komen.
Ik geef de kinderen graag de zorg en aandacht die ze nodig hebben door ieder kind individueel te benaderen en hun ontwikkeling te stimuleren op basis van hun behoeften. Mijn aanpak is warm, geduldig en betrokken.
Samen met de andere leidsters hoop ik de kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Heisa Hop