Oudercommissie           

Zowel ouders als de stichting Heisa Hop vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de speelgroep. Om de inbreng als ouder te waarborgen, heeft ook Heisa Hop een oudercommissie die bestaat uit ouders uit de verschillende groepen. De belangrijkste taak is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van kinderen en ouders, door mee te praten over het beleid en de dagelijkse gang van zaken van de peuterspeelgroep. De oudercommissie fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de ouders en voert regelmatig overleg met het bestuur. Naast regelmatig overleg, steken ze ook de handen uit de mouwen. Ze helpen de leiding waar nodig bij het organiseren van en het ondersteunen bij activiteiten. U kunt altijd bellen of mailen met vragen of suggesties zodat zij zo goed mogelijk uw belangen en die van uw kind kunnen waarborgen.
Wilt u zelf actief deelnemen aan de oudercommissie ?
Neem dan contact op met één van de leden of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sanne

Hoi, mijn naam is Sanne van Tuil, moeder van 2 kinderen Noah & Fenna, getrouwd en wonend in Lienden.
Noah zit met veel plezier op de Heisa Hop.
Mijn man is beroeps militair en daarom zorg ik met veel plezier fulltime voor onze kindjes en juist daarom vind ik het een leuke uitdaging om deel te mogen nemen aan het oudercommissie!

Groetjes Sanne

SuzanBeste ouders,
Bij deze wil ik me graag even voorstellen.
Ik ben Suzan van Tuil, 39 jaar. Ik woon samen met Gerwin en onze 4 kinderen Noortje, Aafke, Sjors en Goos in Aalst. Ik werk als operatie- assistent in het Rivierenland ZH in Tiel.
Aafke heeft als eerste van onze kinderen op Heisa Hop gespeeld en nu zit Goos in de maandag-woensdaggroep. Ik verwacht dat hij ook weer een paar leerzame, gezellige jaren tegemoet gaat. Ik hoop dat ik d.m.v. deze plaats in de oudercommissie een kleine bijdrage kan leveren aan mooie belevenissen bij Heisa Hop voor alle kinderen.
Intro Heisa Hop foto

Dag allemaal!

 

Mijn naam is Josine en samen met Danny zijn wij de meest trotse ouders van onze dochter Puk (3) en zoon Fos (2). We wonen met z‘n viertjes middenin het fijne Lienden.

Ik ben werkzaam als accountmanager in het sociaal domein en op mijn werkdagen zijn de kindjes bij hun 2e thuis: gastouderopvang Clazina Pallada. Ook worden ze 1 dag in de week verwend bij opa en oma. Daarnaast spelen ze allebei op vrijdagochtend bij Heisa Hop. Een heel bewuste keuze, om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool en de overgang voor straks zo klein mogelijk te maken.

Toen ik door Sonja en Gea gevraagd werd zitting te nemen in de oudercommissie, was de keuze vlot gemaakt. Naast het feit dat ik vanzelfsprekend betrokken wil zijn bij alles wat mijn kinderen betreft, vind ik het in algemeen belangrijk dat een oudercommissie namens de ouders een stem heeft, meedenkt en vragen stelt.

Ik hoop dat ik, evenals mijn kinderen, de aankomende jaren een plezierige tijd tegemoet ga samen met Heisa Hop. Tot ziens!

Hartelijke groet, Josine

Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl