Oudercommissie           

Zowel ouders als de stichting Heisa Hop vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de speelgroep. Om de inbreng als ouder te waarborgen, heeft ook Heisa Hop een oudercommissie die bestaat uit ouders uit de verschillende groepen. De belangrijkste taak is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van kinderen en ouders, door mee te praten over het beleid en de dagelijkse gang van zaken van de peuterspeelgroep. De oudercommissie fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de ouders en voert regelmatig overleg met het bestuur. Naast regelmatig overleg, steken ze ook de handen uit de mouwen. Ze helpen de leiding waar nodig bij het organiseren van en het ondersteunen bij activiteiten. U kunt altijd bellen of mailen met vragen of suggesties zodat zij zo goed mogelijk uw belangen en die van uw kind kunnen waarborgen.
Wilt u zelf actief deelnemen aan de oudercommissie ?
Neem dan contact op met één van de leden of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sanne

Hoi, mijn naam is Sanne van Tuil, moeder van 2 kinderen Noah & Fenna, getrouwd en wonend in Lienden.
Noah zit met veel plezier op de Heisa Hop.
Mijn man is beroeps militair en daarom zorg ik met veel plezier fulltime voor onze kindjes en juist daarom vind ik het een leuke uitdaging om deel te mogen nemen aan het oudercommissie!

Groetjes Sanne

SuzanBeste ouders,
Bij deze wil ik me graag even voorstellen.
Ik ben Suzan van Tuil, 37 jaar. Ik woon samen met Gerwin en onze 4 kinderen Noortje (8), Aafke (5), Sjors (2) en Goos (9 mnd) in Aalst. Ik werk als operatie- assistent in het Rivierenland ZH in Tiel.
Aafke heeft als eerste van onze kinderen op Heisa Hop gespeeld en nu zit Sjors in de maandag-woensdaggroep. Hij roept altijd weer als ik hem op heb gehaald; “Het was suuuuuuperleuk, mama!”. Ik verwacht dat hij ook weer een paar leerzame, gezellige jaren tegemoet gaat. Ik hoop dat ik d.m.v. deze plaats in de oudercommissie een kleine bijdrage kan leveren aan mooie belevenissen bij Heisa Hop voor alle kinderen.
m beekman
Beste ouders,
Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Michel Beekman. Ik ben 29 jaar oud en een geboren en getogen Liendenaar. Na wat omzwervingen woon ik samen met mijn vrouw Joke en mijn dochters Fébe (3 jaar) en Nora (10 maanden) weer met veel plezier in Lienden. Ik ben werkzaam als manager in de retail. Wat ik met veel plezier en vol passie doe!
Begin dit jaar kreeg ik de vraag van Jessica haar taak als voorzitter van de oudercommissie van de Heisa Hop over te nemen. Daar hoefde ik niet lang over nadenken. Ik vind het belangrijk om ook als vader betrokken te zijn bij mijn dochters. Geen man ging me voor in deze rol, hoorde ik van de juffen, dus om de eerste te zijn is erg tof! Ik hoop met wat creativiteit, enthousiasme en commercialiteit de komende tijd bij te kunnen dragen aan de oudercommissie. 

Groet, Michel
Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl