Oudercommissie           

Zowel ouders als de stichting Heisa Hop vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de speelgroep. Om de inbreng als ouder te waarborgen, heeft ook Heisa Hop een oudercommissie die bestaat uit ouders uit de verschillende groepen. De belangrijkste taak is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van kinderen en ouders, door mee te praten over het beleid en de dagelijkse gang van zaken van de peuterspeelgroep. De oudercommissie fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de ouders en voert regelmatig overleg met het bestuur. Naast regelmatig overleg, steken ze ook de handen uit de mouwen. Ze helpen de leiding waar nodig bij het organiseren van en het ondersteunen bij activiteiten. U kunt altijd bellen of mailen met vragen of suggesties zodat zij zo goed mogelijk uw belangen en die van uw kind kunnen waarborgen.
Wilt u zelf actief deelnemen aan de oudercommissie ?
Neem dan contact op met één van de leden of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
kim
Graag stel ik mijzelf even voor; ik ben Kim van Kuilenburg, ben 29 jaar oud. Getrouwd met Stanley. Sinds 2010 wonen wij in Lienden en samen zijn wij de ouders van Jens (4) en Niek (2). Jens heeft 2 jaar lang met veel plezier gespeeld op Heisa Hop. Hij is hier altijd met veel plezier naar toegegaan. Door de vaardigheden die hij hier heeft geleerd, was de stap naar de basisschool niet groot. Ook onze zoon Niek gaat nu op dinsdag en vrijdag naar Heisa Hop.
Ik heb 7,5 jaar als cliënt coördinator gewerkt op een woongroep voor mensen met een beperking. Sinds oktober 2017 ben ik weer als groepsleidster op deze groep aan het werk. Dit omdat ik graag minder wilde werken en meer tijd met onze kinderen wil doorbrengen. 
Op dit moment zit ik al in het bestuur van Stichting Speeltuin Nieuw Meerten en toen ik gevraagd werd voor de oudercommissie van Heisa Hop, was het antwoord al snel duidelijk. Ik vind het belangrijk dat de kinderen in een veilige en stimulerende omgeving met andere kinderen in contact komen en voorbereid worden op de basisschool.
Het lijkt me leuk om nu op een andere manier mijn steentje bij te dragen aan Heisa Hop. 
Groetjes, Kim van Kuilenburg
Beste ouders, 
Hierbij wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Sindy Pattiata. Ik ben getrouwd met Eelco, geboren en getogen in Lienden en heb zelf vroeger Heisa Hop ook bezocht. Onze zoon Morris gaat met veel plezier naar de ma-woe groep.
Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen de Jeugdzorg in verschillende functies.Toen mij gevraagd werd of ik plaats wilde nemen in de oudercommissie hoefde ik daar niet lang over na te denken. Afgelopen jaar hebben we bij een aantal activiteiten al meegeholpen en ik vind het fijn een steentje bij te kunnen dragen om Heisa Hop de fijne plek te laten blijven die het al is en het voor de toekomst ook zo te houden!

Groetjes Sindy

m beekman
Beste ouders,
Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Michel Beekman. Ik ben 29 jaar oud en een geboren en getogen Liendenaar. Na wat omzwervingen woon ik samen met mijn vrouw Joke en mijn dochters Fébe (3 jaar) en Nora (10 maanden) weer met veel plezier in Lienden. Ik ben werkzaam als manager in de retail. Wat ik met veel plezier en vol passie doe!
Begin dit jaar kreeg ik de vraag van Jessica haar taak als voorzitter van de oudercommissie van de Heisa Hop over te nemen. Daar hoefde ik niet lang over nadenken. Ik vind het belangrijk om ook als vader betrokken te zijn bij mijn dochters. Geen man ging me voor in deze rol, hoorde ik van de juffen, dus om de eerste te zijn is erg tof! Ik hoop met wat creativiteit, enthousiasme en commercialiteit de komende tijd bij te kunnen dragen aan de oudercommissie. 

Groet, Michel
Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl