Inschrijven

U kunt uw kind al vanaf nul jaar inschrijven. Hiervoor vult u het inschrijfformulier in, u kunt dit downloaden of op onze locatie afhalen.
Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke groep uw voorkeur heeft. Pas na overmaking van het inschrijfgeld wordt uw kind definitief op de wachtlijst geplaatst.
Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50.

U kunt dit betalen bij het inleveren van het inschrijfformulier of overmaken naar onze rekening: NL38RABO 0168774909 t.a.v. Stichting Heisa Hop.
U kunt kiezen uit onderstaande groepen:
De maandag- woensdaggroep bestaat uit 2 ochtenden van 3,5 uur, samen 7 uur
De dinsdag- donderdaggroep bestaat uit 2 ochtenden van 3.5 uur, samen 7 uur
De dinsdag- vrijdaggroep bestaat uit 1 ochtend van 3,5 uur en 1 middag van 2,5 uur, samen 6 uur ( dinsdagmiddag, vrijdagochtend)
Alleen op de dinsdagmiddag en vrijdagochtendgroep is er eventueel de mogelijkheid voor afname van 1 dagdeel.

Twee maanden voordat uw kind 2 jaar wordt en er plaats is op de groep, wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Bij de plaatsing houden we zoveel mogelijk rekening met de opgegeven voorkeur voor dagdelen. Mocht dit niet lukken op de gewenste startdatum dan zoeken wij samen met u naar een oplossing. Ook ontvangt u twee maanden voor de plaatsing het plaatsingscontract. Eén exemplaar mag u houden de andere dient u ingevuld terug te sturen.

Uitschrijven

Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, wordt hij/zij automatisch uitgeschreven.
Ook de automatische incasso stopt per die datum. Wilt u eerder opzeggen dan kunt u dit schriftelijk doen. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand.

Bepaling van tariefgroep 

Voorafgaande aan de plaatsing van uw peuter hebben wij informatie van u nodig, zodat wij kunnen bepalen welke tariefgroep op u van toepassing is. Ontvangen wij geen informatie op basis waarvan de tariefgroep voor uw situatie kan worden bepaald, dan wordt u in tariefgroep I ingedeeld. Tenzij u aantoont dat u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag waarbij alsdan het hoogste tarief uit tariefgroep II geldt.
 
Bij de bepaling van de betaalperiode wordt rekening gehouden met 12 weken vakantieperioden in zowel voorjaar, zomer, najaar en kerst en oud- en nieuw. Voor de vakantieperioden wordt door ons zoveel mogelijk aangesloten bij de reguliere schoolvakanties. Bij deelname op basis van een vol kalenderjaar betaalt u daarom voor 40 weken. Op officiële feestdagen zijn wij gesloten. Deze dagen worden niet in mindering gebracht op de factuur. 
inschrijven online inschrijfformulier
Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl