Ons team

 

Met veel liefde zorgen we er elke dag weer voor dat de kinderen zich thuis voelen bij Heisa Hop en dat ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. We hebben respect voor ieders talent, gedrag en eigenheid. Doordat alle leidsters zelf moeder zijn voelen wij als geen ander aan waar de kinderen behoefte aan hebben en wat ze nodig hebben.Vertrouwen en veiligheid vinden wij erg belangrijk, daarom werken wij zoveel mogelijk met een vast team. Er is altijd een bekend gezicht op de groep, zo kunnen de kinderen met een fijn gevoel komen spelen en de ouders met een gerust hart gaan werken. Soms is het nodig invallers in te zetten om de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Daarom werken wij met twee vaste invallers, die ondertussen bekend zijn met bijna alle kindjes! De leidsters en invallers zijn in bezit van een passende beroepskwalificatie voor het uitoefenen van hun functie. Wij hebben het VVE programma Piramide van Cito gevolgd, de TINK training ter verbeteringvan de taal- en interactievaardigheden, de opleiding voor pedagogisch coach en de cursus werken met de meldcode kindermishandeling. Elk jaar volgen de leidsters de herhalingscursus van de BHV en kinder EHBO. De leidsters en invallers beschikken over een geldige verklaring omtrent het gedrag. Vanaf 1 maart 2013 is er een continue screening, wat betekent dat er door de overheid doorlopend gescreend wordt op mogelijke strafbare feiten. 
gea de greef
Mijn naam is Gea de Greef. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen, twee jongens en een meisje en ik woon in Lienden. Al sinds 2008 werk ik op Peuterspeelgroep Heisa Hop. Eerst als invalkracht en in 2011 ben ik als vaste leidster aan de slag gegaan. Ondertussen ben ik ook bestuurslid en reuzetrots dat Heisa Hop door mijn collega’s en mij zelfstandig wordt gedraaid. Het prettige aan de kleinschaligheid van onze speelgroep vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten.
Ik werk met veel plezier op Heisa Hop! Elke dag is anders en dat maakt het werk ook zo uitdagend. Kinderen ontwikkelen zich in een razendsnel tempo de eerste levensjaren en om daar deel van te mogen zijn en mijn steentje aan bij te dragen vind ik mooi.
sonja de man
Mijn naam is Sonja de Man, ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon en oma van 3 mooie kleinkinderen!
Sinds 1997 ben ik al werkzaam op Heisa Hop, dus al een periode van 20 jaar!
Nog steeds ga ik met veel plezier naar mijn werk, want het werken
met kinderen verveelt nooit en is elke dag weer anders.
Inmiddels heb ik al heel veel kinderen mogen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling en ik denk dat mijn collega’s en ik en ook onze mooie locatie er zeker toe bijdragen dat kinderen zich snel thuis voelen en heerlijk kunnen spelen en ontwikkelen.
Het is heel mooi om mee te maken dat je toch vaak in heel korte tijd een band met de kinderen kunt opbouwen en ze een veilige omgeving kunt bieden.
 
attie van hal
Ik ben Attie van Hal, getrouwd en moeder van twee zoons. Omgaan met kinderen is altijd mijn passie geweest en ik vond het dan ook geweldig dat ik, inmiddels alweer 10 jaar geleden, bij Heisa Hop kon gaan werken!
De prachtige, ruime locatie waar de kinderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
De gemoedelijke sfeer. Het deel uitmaken van een hecht, gezellig en enthousiast team. Het contact met ouders, die hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Maar vooral ook het zorgen voor en het genieten van de kinderen maakt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal!

We hebben de kinderen veel te bieden, maar krijgen er ook zoveel voor terug; blije gezichtjes, een schattig lief lachje, grappige uitspraken, een spontane knuffel... Dat geeft energie!!
Het is heel leuk om de kinderen te volgen in de ontwikkeling vanaf het moment dat ze komen, tot ze naar de basisschool gaan. Ieder op z’n eigen manier en in zijn eigen tempo. Want ieder kind is uniek! En dat is mooi om te zien.
Naast werken op de groep houd ik mij ook bezig met de financiële administratie en samen met mijn collega’s met de dagelijkse organisatie van onze speelgroep.

anita de vree
Ik ben Anita de Vree en woon met mijn man, zoon en dochter in Ingen.

Ik werk bij Heisa Hop als invalskracht, dus u zult mij niet zo heel vaak zien.

Daarnaast ben ik een bezige bij, want werk 3 dagen in de week als pedagogisch medewerker op de BSO bij Natuurlijk Avontuurlijk in Culemborg.
Pas één ochtend in de week op mijn buurmeisje van 2 jaar.
Ik ben penningmeester van OBS de Regenboog in Ingen.
Hoofdluizenouder en leesouder op OBS de Regenboog in Ingen.
Voorzitter van Stichting Speeltuin de Fruitgang.
Als hobby beschilder ik koffertjes en stoeltjes naar wens van de klant.

Dus ben erg veel met kinderen en de groeiontwikkeling van kinderen bezig.
Ik ben erg creatief en ondernemend.

Jojanneke van dijk
Ik ben Jojanneke van Dijk en vanaf 1 februari 2017 ben ik invalkracht bij de Heisa Hop.
Ik ben getrouwd met Edwin en samen hebben wij 3 kinderen. Onze kinderen hebben alle drie met veel plezier op de Heisa Hop gezeten, ik vind het dan ook erg leuk dat ik nu af en toe vanaf de andere kant aanwezig mag zijn op de speelzaal, niet als ouder, maar als leidster. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en heb een aantal jaren gewerkt op een kinderdagverblijf voor kinderen met een beperking. Toen onze oudste werd geboren ben ik daarmee gestopt om thuis te zijn voor de opvoeding van onze kinderen. Ik vind het erg leuk om nu als invalkracht weer aan de slag te kunnen gaan binnen het werkveld van mijn opleiding. Ik vind de spontaniteit, leergierigheid en eerlijkheid van jonge kinderen heerlijk om mee te werken!
Naast deze invalwerkzaamheden werk ik 1 dag in de week op kantoor van ons eigen hoveniersbedrijf, doe ik vrijwilligerswerk als leidster bij een kinderclub van onze kerk en organiseer ik ontmoetingen voor vluchtelingen.
Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl