Wie zijn wij

Heisa Hop is al sinds vele jaren een begrip in Lienden Sinds april 2012 hebben wij een doorstart kunnen maken als zelfstandige peuterspeelgroep. Op onze ruime locatie kunnen de peuters naar hartelust spelen in één van de speelhoeken of op onze buitenspeelplaats. Wij staan bij de gemeente geregistreerd als speelleergroep en we werken met het VVE programma Piramide. Daarom kunnen ook kinderen met een indicatie van het consultatiebureau bij ons worden geplaatst. Wij staan ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang en voldoen aan alle wettelijke eisen van de kinderopvang. Wij werken met 3 groepen. Per groep vangen wij max. 16 kinderen tussen 2 en 4 jaar op. Er zijn altijd 2 gediplomeerde leidsters aanwezig. De peuters komen 2 vaste dagdelen per week. Alleen op de dinsdagmiddag- vrijdagochtendgroep is er eventueel de mogelijkheid voor afname van 1 dagdeel.
* De maandagochtend- woensdagochtendgroep.
* De dinsdagochtend- donderdagochtendgroep.
* De dinsdagmiddag- vrijdagochtendgroep.

 Onze doelstelling

Onder deskundige begeleiding kinderen de gelegenheid geven om in een vertrouwde en veilige omgeving met leeftijdsgenootjes te spelen. Door verschillende activiteiten aan te bieden proberen we de ontwikkelingsgebieden van de peuter te stimuleren om zo een goede voorbereiding te geven naar de basisschool.  
Op de peuterspeelgroep worden kinderen op speelse wijze voorbereid op de basisschool. Ze wennen aan een dagritme van brengen, halen, samen eten, zingen, spelen en activiteiten. Opruimen, samenwerken, taakjes en zelf kiezen hoort er ook bij. Zo bevorderen wij de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen. 
Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van taal en van sociale-, creatieve-, motorische- en cognitieve vaardigheden. De leidsters begeleiden de peuters in de verschillende ontwikkelingsgebieden. Elk kind doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

Wij werken met Piramide.

Wilt u meer weten over Piramide, de educatieve methode van Cito, klik dan even op de link in de menubalk. 

Mariëndaallaan 1
4033 DL Lienden
tel: 0344-606395
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heisahop.nl